Γιατί να επιλέξω Active Technology για την επισκευή του υπολογιστή μου;

Προσφέρουμε δωρεάν διάγνωση προβλήματος εντός της ίδιας ημέρας παραλαβής του μηχανήματος και σας αποστέλλουμε προσφορά επισκευής που μπορείτε να δεχτείτε ή να απορρίψετε. Στην δεύτερη περίπτωση παίρνετε πίσω το μηχάνημα σας χωρίς καμία δέσμευση ή κρυφή χρέωση. Άλλοι επισκευαστές είτε χρειάζονται δύο και τρεις ή και περισσότερες εργάσιμες, ενώ πολλοί από αυτούς ζητάνε από τον πελάτη να πληρώσει, κάποιου είδους ελάχιστη χρέωση.

Η επισκευή των περισσότερων βλαβών απαιτεί 2 με 3 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που θα παρθεί η έγκριση του πελάτη. Σε περίπτωση εξεζητημένων περιπτώσεων (σπάνια μηχανήματα και ανταλλακτικά) ο πελάτης ενημερώνεται επί τόπου.

Προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας έξι (6) μηνών. Άλλοι επισκευαστές προσφέρουν το μισό από αυτό ή και καθόλου!

Με κάθε επισκευή βλάβης στην πλακέτα, θα προβούμε σε δωρεάν εσωτερικό καθαρισμό, αντικατάσταση θερμοαπαγωγικής πάστας, καθαρισμό πλακέτας από υγρασία.

Διαθέτουμε τεχνογνωσία καθώς και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα επισκευής υλικού. Άλλοι επισκευαστές παρέχουν ιδιαίτερα χαμηλής ποιότητας υπηρεσίες με αποτέλεσμα σε ένα μήνα ή και λιγότερο, το μηχάνημα να παρουσιάσει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Καλύπτουμε όλες τις περιφερειακές βλάβες (απώλειες πλαστικών, σπασμένοι μεντεσέδες οθόνης, κτλ). Άλλοι επισκευαστές δεν παρέχουν καμία επισκευαστική δυνατότητα σε αυτά τα κομμάτια.

Scroll to Top